Värme.....

Då har man haft två veckor ledigt och värmen är äntligen här! I morgon har jag tänkt att rensa åt de stackars blommorna som fått lite tid den här sommarn. Får nog vara glad om de vill blomma åt mig nästa år.

I veckan som var så hade vi besök av Therese, Micke och Atlas. Vi tränade i vatten och jag fick många bra tips av henne som vi nu ska träna på. Så  kul att få ha en träningskompis, synd på avståndet bara ;)
Alla hundar gjorde bra i från sig. Vill tacka Gunilla för att vi får vara hos dig!
Kan även tala om att jag inte anmälde mig till Garpenberg, siktar i stället på Nygård i september. Nu när jag tävlat en gång så har jag fått känt på hur det känns. Därför tänker jag ha mitt mål då och nu vet jag vad vi behöver träna på. Vill även att momenten ska sitta bättre.

I onsdags var vi med Anna och Peter till Falun på cruising. Första stoppet var i Rättvik med en glass vid Vida blick. Vilken underbar utsikt!
Sen fortsatte vi till Insjön och Clas Olsson. Där hade dom utökat med fler butiker sen jag var där sist så jag hade fullt upp.
Nästa hållplats blev förstås Leksand och då måste man ju bara kliva in i Ejendals arenan ;) Sen blev det Lop-Nor och det kan jag säga till er som gillar loppis, där har ni ett paradis. Mitt enda fynd där blev ett STORT mjukisdjur till Ozzy, ni som har träffat han vet hur galen han är i dom.
Färden gick sen vidare mot mitt favoritmål den dagen, Kupolen i Borlänge. Där hade vi ca 1 tim och 15 min på oss för att shoppa!! Det är nog det mest stressande jag gjort på min semester.
Därefter åkte vi till Falun.

Har haft turen att få gå på ett bröllop också, första gången jag var på ett utomhus. Malin (kusin)och Patric gifte sig i går hos hans mamma och hennes sambo. Huset ligger vid Ljusnan i Vallsta och det är en strand tomt. Vilket kanonläge! Allt var så härligt och fint där. Det var barn som sjöng och Ebba deras dotter spelade blockflöjt "My heart will go on" Tror nog att alla blev rörd över hur duktig hon var.

Den här dagen har jag tillbringat med att sälja kolbullar på Volasdagen. Där vi stod kan jag då lova att det var ingen som frös ;)

En kram till mina föräldrar som ställer upp i ur och skur när det gäller mina hundar och katter. (Hoppas ni inte blir allt för högfärdig bara för att jag skrev så ;)

Kramisar!

Nattugglan

Jaha, då har det gått en vecka och jag har så gott som inte gjort ett "skit". Förutom att jag vänt på dygnen. Nattuggla som jag är så blir det ju så att man sitter uppe sent på natten. Blir nog lagomt skojsigt när jag ska börja jobba.

I förrgår tränade vi i vatten hos Gunilla. Gick skapligt, märks att jag legat på latsidan om man säger så ;) På tisdag kommer Therese och Atlas hit för att träna. Det ska bli så kul. Man får så mycket inspiration och tips när man får träna tillsammans.
Sen är det sista dagen i dag för att anmäla sig till vattentävlingen i Garpenberg, så jag har några timmar på mig att vela om hur jag ska göra........

I tisdags så åkte syrran och hennes familj tillbaka till Västerås, känns så himla tråkigt när de åker. Tiden går så otroligt fort när de är här uppe. Som tur är så kommer brorsan och hans barn upp hit i dag och stannar 1 vecka.

I morse eller hm.... när jag klev upp och satt ute på altanen och drack lite kaffe fick jag mig ett gott skratt. Sessan satt och dinglade högt uppe på en bräda och jagade sin svans. Är det någonting som man bara kan sitta, njuta och studera åt så är det väl djuren. Tog nåra bilder som inte blev bra, men bättre än ingenting.

Nu hoppas jag att värmen kommer så man får sola och bada. Jag älskar att bara ligga på en strand och slöa!

Kramisar!


SEMESTER!

Äntligen! I dag är det nog den underbaraste dagen på hela året, kl 13..00 gick jag på semester. Ja du Lena tyvär så är det så att din är över för den här gången....... Nä då jag ska vara snäll. Tack för att du vill byta med mig varenda år! Det som är synd är ju att vi inte kan ha så där kul som vi hade sista dagen för ett antal år sedan. Hon och jag julpyntade personalrummet till jobbarkompisarna som kom tillbaka från semestern. Det var INTE populärt!

Eftersom en del har undrat vad jag har för mig eftersom jag inte har uppdaterat på ett tag, inga namn ;-) så kan jag berätta att jag har haft fullt upp med att jobba och umgås med släkten. Syrran och brorsan är hemma med familj och då kan man säga att vi ska ta igen allt vi missar under året eftersom de bor i Västerås och Upplands Väsby.

Brorsan har fyllt 40 år och han har varit så nervös och orolig för vad vi ska hitta på med han. Hans fru och barn har nog inte haft det lätt. Säkert blivit utpressad, fniss. Därför så höll vi det hemligt för dom också över min och syrrans plan.
Vi vet att han tycker det är pinsamt om vi skämmer ut han så då beslöt vi att vi skulle klä ut oss till gamla tanter och kidnappa han. Vi tog han hos morsan och där gjorde han motstånd och vägrade följa med oss, men han hade inte så mycket att välja på. Han trodde vi skulle ta han med på bingo, fniss. Sen fick han åka på "Byn" med oss i våran Mercery  med ögonbindel på. Senare blev jag, morsan och syrran avsläppt och han fick fortsätta åka omkring. Då bytte vi om och sen samlades släkten vid Atlantic (restaurang) och när brorsan kommer dit med sin ögonbindel fortfarande på så tror han givitvis att vi är utklädda, men till hans glädje är vi inte det. Där firade vi han med att äta gott och dricka gott. Han ska nog vara glad att det inte blev värre än så ;-)
Nedan lite bilder från överraskningen.


Syrran, brorsan och jag.


Morsan, brorsan jag och syrran.

RSS 2.0