Promenad på berget

Det trodde du inte Annica ;) men du sover väl antar jag när jag lagt ut detta =))))

Den här dagen började med en promenad på berget med Gunilla och hennes hundar. Även Wilma fick vara med den här gången och det gick jättebra. Ozzy tycker fortfarande att hon är lite läskig =)


Både jag och Gunilla brukar bara stå och beundra deras "språk".


Här gillrar Landseergänget en fälla för schäfer Kira som älskar att bli jagad av dom, men bara på hennes vilkor =)


Som människa kan man just undra vad som luktar här.

Vart tog dom vägen brudarna?


Wilma 10 år, den första landseern jag träffade och som gjorde så bra intryck från sig så det blev två ;) De du Gunilla =)


Har gått förbi här så många gånger och glömt kameran, nu när jag kom i håg den så var vädret katastrof.

Avslutar med en bild på HöjdhopparOzzy ;)

Kramisar!


Eddie

Vet att en del tycker man är en "curlingmatte" men inte konstigt efter allt som varit och är. Har märkt att Eddie haft det svårare med att lägga sig och framför allt när han ska resa sig upp. Hade han med på valpkursen sist och det var inte den vanliga Eddie som gick i tunnlarna. Onsdagkväll var han halt på höger fram så de var bara att ringa veterinären. Fick komma dit i går förmiddag. När hon böjde och jämförde frambena så var det en tydlig skillnad. När det var dags för bakbena så skrek han till. Genom att han har spondylos så måste han kompensera de och tyvär så blir de på bekostnad av andra ställen på kroppen. Tycker jag masserar och stretchar noga, men det räcker tydligen inte. Nu har Eddie haft tur ändå som inte behövt ätit några mediciner men jag hade hoppas han skulle slippa dom ett tag till.
Han är insatt på Norocarp i 2 veckor och sen får vi göra en utvädering. Snälla låt han bli bra!
Ozzy har fått ett nytt liv =) Han är som en unghund. Dom som träffar han säger samma sak och om ni visste vad jag gläds med han.


Min goa Eddie the beast!

Kramisar!


Skäms.....

Ja fy vad denna blogg blir dåligt uppdaterat, känns tjatigt att skriva så varje gång men kanske jag får mer tid till den snart för jag har massor av bilder att visa.
Den här dagen har bjudit på halka, hundpromenad med Gunilla och Kira, fika hos en god vän som jag vill ge massor av kramar till!
Började gäspa vid 21.15 i kväll tänkte att nu ska jag chocka kroppen med sängen så jag beslöt mig för att göra kväller. Suck nu sitter jag vid datorn och kl visar 22.30. Blir väl nattuggla som vanligt ;)Ska ta mig i kragen den här veckan och besöka mina bloggvänner, lovar!

Kramisar!

Ozzy

Ozzy fortfarande pigg och om ni visste vad de glädjer ett mattehjärta. Var i kontakt med veterinären förra veckan och vi kom fram till att han ska stå på Norocarp för all framtid. Kan tyckas lite trist med tanke på biverkningarna som kan komma men nu är det viktigaste att han får hålla sig fri från värk och smärta.
Vad det gäller viltspårcampionatet så kan man väl säga att vi föll på mållinjen, det fattas ett 1:pris. Men jag kommer inte lägga av med spår som han verkligen gillar, så han kommer inte märka av nån skillnad ;)
I kväll ska vi ut i skogen med Gunilla och hennes hundar, ska ta med mig kameran ;)

Kramisar!


RSS 2.0