Eddie 6 år =)Hipp! Hipp! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!


Min gokille fyller 6 år i dag och som vanligt så bjuds det på tårta ;)Signe ville också smaka lite, Ozzy fick halva ;)


Började leta lite bilder från Eddies alla 6 år och jösses vad mycket bilder man har och inser att vad mycket skoj man haft genom åren.
Vi bestämde oss ganska snart för att vi skulle ha en till hund och utan tvekan skulle de vara en landseer, erkänner att Annica har även en del av valet ;)
Många tror att Eddies namn är från Meduza. Men ack så FEL dom har! Hans namn kommer från monstret i Iron Maiden och jag lovar att han levt upp till namnet ;) Ser tillbaka på när han "åla" sig ur fönstret på bilen när vi gick allmänlydnad och hade race på planen medans matte hade teori eller när han tuggade sönder husses bäddmadrass för att inte tala om biabädden och golvet bak i bilen där hundarna satt. Ja denna kille har gjort mycket som jag även förträngt vilket är naturligt så man vågar skaffa sig fler valpar i livet ;)
Utan Eddie skulle jag aldrig vara den jag är i mitt "hundliv" eller vad jag ska kalla det för. Har han nästan allt att tacka för att jag lärt mig så mycket. Det har inte varit lätt alla gånger vill jag lova, men med mycket tid och tålamod och hjälp från personer som jag litar på så har vi ändå lyckats och vilket gokille jag fått!  

Här kommer det blandat av Eddie bilder!
Här är Eddie och jag på valpkurs och ska lära oss gå fint i koppel, tro det eller ej men det har aldrig varit Eddies problem.

Den här dagen glömmer jag aldrig! Eddie svalde en latexråtta från Doris som såg ut som den till vä. Ca 1 månad senare sista helgen före semestern blev han så sjuk att vi fick ringa till alla möjliga jourveterinärer och när jag nämde över råttan så blev jag lite dumförklarad som kunna tro att den låg kvar. Hur som helst fick vi åka till Bollnäs och ordinationen var skonsamkost pga av förgiftning. Väl hemma och jag pratade med syrran på telefonen så kom husse in rusande i köket och sa att de låg något konstigt i tv-rummet. När jag kom dit så kände jag igen dom rutiga skjortsen och gissa om jag blev glad! Trappan ute vid "vedbon" låg vänster benet ;) Tanken på vad som kunnat hänt är skrämmande!


Den här bilden är lite typiskt Eddie =)


Trogna fans =)))))


Kan just undra vart den här skotern ska med Eddie????


Hur go kan man va????


Ozzy med sin "lärjunge" =)


Tok Peddan!


Även om den här bilden är några år så visar den fortfarnade hur de är här hemma: Ozzy vill inte nå gärna skita ner sig, medans Eddie älskar det ;)

Grattis mattes Go pöjk!

Kramisar!


RSS 2.0