Den som väntar på något gott........


....väntar alltid för länge tycker Eddie ;)
Nu är allt vad som gäller jul över för denna gång. Evelina och jag har haft våran traditionella julfirande i dag plus lite kalas ;)
Något som vi hållt i gång med sen skoltiden tror jag, fniss!

-Då satt man här igen med det fåna leendet igen, hm......Detta är inte kul matte!

   


Paket delades det ut såklart och jag tror jag inte behöver tala om vem som är vems ;)

Gårdagen bjöd på en härlig skogspromenad i 2 timmar. Så härligt men tyvär en kamera mindre med på färden :(
Ozzy mår toppen just nu, på en promenad för nån vecka sedan fick jag frågan om han är en unghund =) Sånt blir man lika glad av som att själv få visa legg. på "bolaget" ;) Han är ju liten i kroppen vilket jag tror är hans räddning. "Sebakösen" hålls fortfarande i någorlunda schack med dusch 1 ggr/veckan och återfuktning med spray.
Som ni förstår så njuter jag av detta och är tacksam så länge det får vara så!

Kramisar!

Paket.....

En "avi" låg i brevlådan och talade om att Eddie Teodorsson hade ett paket att hämta på ica. En present från syrran Älsa i Smedjebacken =)


Hm..... undrar vad syrran hittat på den här gången ;)


Här följer bilder på en som kan de där med att öppna paket =)


Jippi! Syrran vet vad brorsan gillar ;) Men kudden tar matte hand om =) ;)


Ozzy varit till veterinären i dag och kollat upp en knöl som sitter på vänster sida strax efter där revbenen slutar, nästan i ljumsken. Men tack och lov så var det bara en atharomknuta. En helt ofarlig men blir den större ska vi kontakta vet. igen för att plocka bort den.
I övrigt är han pigg, man kan säga att hundar i hans egen ålder har nog kommit i kapp han. Kanske till och med förbi.

Tack Älsa för de fina presenterna ;)

Kramisar!

Många är nog i chock....

Uppdatering igen! Jo det är faktiskt sant, det är inget fel på eran dator ;)

Men i dag bjuder jag bara på en massa "hop plock". Fast jag varit slö här på bloggen så har det fotas ganska så flitigt med kameran så jag tänkte att om inte varje dag så kanske varannan bjuda lite på dom bilderna.

Har ju aldrig gillat de där med att springa, men i höst här bestämde jag mig för att åka till Kygelvallen. Jobbigt, skavsår och helt slut så var det härligt på samma gång.

Man vill ju stretcha efteråt och Ozzy ville inte vara sämre än att hjälpa (stjälpa) till. Det roliga var att när han satte sig så knakade det i min rygg och när jag reste mig upp kändes allt mycket bättre. Kiropraktor Ozzy ;)


Som ni såg på förra bilden så låg Eddie och snutta på en "Nin" som vi kallar det för. Båda hundarna gör det och det luktar inte "sommaräng" av dom kan jag säga. Så här kan det se ut efter en tur i tvättmaskinen.

 
Måste ju bjuda på denna bild också, har en jobbarkompis som fyllt 50 år och är Djurgårdare in i märgen skulle man kunna säga. Vad kan vara bättre än att bli överraskad av ett gäng gnagare. Vem vet när nästa överraskning kommer.......

Ha de!

Kramisar!

Nyårsdagen...

Första dagen på året och sista av min semester för den här gången.
Bjuder på lite hundbilder.


Traditionella hundtårtan när man fyller år =)
Men man måste ju dela med sig till de som är bjudna på kalaset.


Nyårsafton är något som man fasar för när man har hundar som blivit skotträdda. Måste ändå säga att vi klarade oss rätt bra, klart berörd var dom men långt ifrån hur det var sista april.
Från att inte bry sig ett dugg till att vara superstressad kan gå fort, jag lovar. Ozzy brydde sig inte alls förr om åren och Eddie var lite orolig, men när han såg att Ozzy inte brydde sig så brukade han bara gå och lägga sig.
Så var rädd om djuren. Många som får lida när vi kör på med våra fyrverkerier.Till sist kommer här fyra anledningar till att inte behöva bädda sängen =)

God fortsättning på nya året önskar jag er alla!

Kramisar!

RSS 2.0