Barcelona

På min semester i år gjorde jag de som alla trodde var omöjligt inkl. mig själv ;) 
 

En flygresa till Barcelona =))))))
 

Kommer bli många bilder och bloggande därifrån framöver, så håll utkik ;)
 
Kramisar!

Kramgoa killar 2

 

Ozzy och Eddie vaktar gården med ljuddämpare ;)
 

Det gäller att man har ett stadigt grepp, säger Eddie ;)
När de är riktigt genomblöta kan det hända man får "ninen" uppkörd i baken eller där fram för då ska han leka "passa dig" leken. Som tvåbening brukar det inte uppskattas alla gånger, men det skiter jag i säger Peddan =)
 

Jag däremot snuttar mest på dom. Det är klart när det börjar komma fram stoppning då ska dom slaktas för då får man nya har jag lärt mig ;)
 
Kramisar!

Tokbilder alá frolic =)


Här blir det ett gäng tokbilder med frolicgalna killar ;)
 
 Hinner Ozzy öppna munnen för frolicen?
 
Klart man "slemmar" för lite frolic ;)
 
Är så kul att prova sig fram med den nya kameran. Många bilder har jag tagit men många har jag slängt också ;)
 
Kramisar!

Sotis


Ozzy har ett talesätt, allt som är ditt är mitt. Men i detta fall när Sotis låg på hans plats i soffan med tuggbenet så gjorde han ett undantag, men så fort hon hoppade ner så skyndande han sig dit och tog både platsen och benet =)
Återigen är det nog så att katterna styr mer än vad man tror =)
Kramisar!
 

Skogsmys

Efter att jobbat klart för i helgen så blev det en utflykt till skogen med Ozzy, Eddie, Mia, Hilo och Akilles. Först spårläggning sen promenad. Om Hilo gjorde allt för att undvika diken med vatten så letade Ozzy upp dom istället;)
 
 
Akilles hittade ett ben som han var riktigt stolt över, farbror Ozzy tyckte nog Akilles var mer intressant.
 

Lite hundrace blev det =)
 

Förstår Hilo om han känner sig jagad, Ozzy som radiostyrd Zeb Macahan =)
 

Vi delar allt som bröder....eller ;)
 
Spåret gick riktigt bra och är lika förvånad och glad över att han markerar så fint. Måste även tillägga att tusan vad skoj det är att gå spår som andra lagt.
 

Sen blev det Eddies tur när det blev dags för uppletande. Om man säger att Hilo for fram som en ferrari i rutan så tog Eddie sig fram som en "folkabuss" i "stringtrosor (tjänstetecknet)" dock jobbade han på bra och gav inte upp så från hans sida gjorde han det mycket bra =)
Nu är vi alla tre nöjda och belåtna.
 
Kramisar!

Vettis

Undrar om det inte är så som en del säger att katter tycker vi bor hos dom. Helt omöjligt att finna Signe som skulle med till vettis för vaccination i dag, hemma igen så ser jag henne ligga och jäsa på en dyna ;)
Men Eddie följde gladeligen med =) Tack och lov så var det talg/fett knölar. Däremot så ska han äta antibiotika i 20 dagar för såret. Han är även mycket torr och fjällar i slutet av ryggraden och på violkörteln. Får rysningar när jag ser sånt och tänker på Ozzy då det började så =( Men sannolikheten måste vara minimal att få två hundar med samma sällsynta sjukdom.
Annars har det blivit höst ute och de fina färgerna har börjat visat sig i naturen.

 

Får väl hoppas att vi får en fin höst när vi blev fråntagen sommaren.

 

Kramisar!


Hallojsan!

Hallojsan igen!
Efter att investerat i en ny kamera kanske man hamnar här oftare.
Vad har hänt? Jo massor........ Men blir bara lite hunduppdatering och bilder denna gång.
Ozzy riktigt pigg i kroppen, gick ett spår med han förra veckan som en vän lagt. Tyckte först det var onödigt att lägga ut apporter då han fullständigt struntat helt i dom och sist vi provade var nog säkert 4-5 år sen, men mina hundkollegor tyckte jag skulle prova. Har bara lagt leksaker sen eftersom vi iallfall inte kommer tävla i det. Vad händer .........jo han markerar apporterna hur fint som helst! Har aldrig sett han göra så???? Spåret gick galant, då blir man både supernöjd och rörd som matte ;)
Som sagt pigg i kroppen efter att våren var ett skit om man får säga så, han fick 1/ggr veckan i fyra veckor cartrophen sprutor mot hälta. Blev lite bättre, ökade norocarp dosen i två veckor med bra resultat. Men jag kände att nu ville jag veta hur illa det var med hans spondylos. Rtg hans rygg och där visade det sig att mitt på ryggen växer en "brygga" som troligen inte besvärar han men tyvär den som visades finnas i nacken. Trots det kändes det ok då jag redan hade målat f*n på väggen. De som sitter bak på ryggen är troligen redan ihopväxta till bryggor så det är den i nacken som "krånglar". Han har fått ökat norocarpen en gång till men nu för tillfället är allt bra =)
Vad det gäller Sebakös adenit så fortsätter vi att duscha en gång i veckan. Från att haft värsta klådan på ryggen så har det blivit tassarna och ljumskarna som varit värst i sommar. Men duschningarna gör susen.
 

9år gammal och grå har han blivit min goa Ozzy, kan lova att han har satt mattehjärtat på prov många gånger.

Vet inte om han själv tycker att när man är gammal så får man vissa friheter eller vi som släppt på reglerna, antagligen en kombination ;) Men husses grillade oxfilé stal han häromdagen och denna merflaska blev visst en tuggleksak =)
 

Sen har vi mannen som vägrar bli stor och då menar jag inte i storleken ;) Buspeddan =)
 

Mina funderingar går nu till torsdag då två knölar ska kollas upp på han, en vid nacken och den andra vid ljumsken. Ett sår som han hade problem med förra året har också kommit tillbaka.
Men vi håller tummar och tassar!
 
Ja då var detta gjort ;)
Kramisar!
 
 
 

RSS 2.0