Nytt försök.

Då gör jag ett nytt försök. I torsdags så skrev jag i bloggen och när jag skulle lägga ut det  försvann det bara! Då gav jag upp och hade helst velat slänga ut datorn men nöjde mig med att stänga av den.

Var till veterinären i tisdags för att ta prover på Ozzy. Han tappar päls på ryggen och svansen, är "skrovlig" i huden, körteln vid svansen är irriterad och han mjällar bl.a i öronen. De man kunde misstänka var att han har något fel på någon av körtlarna.  Passade även på att väga båda, Eddie har nu passerat 60 kg strecket medans Ozzy väger 47 som verkar vara hans vikt.
Fick iallafall svar på blod och skrap proverna från ryggen i går och allt var bra så veterinären ska kontakta en hudspecialist från Falun på måndag för att rådfråga hur vi ska gå vidare. Troligen kommer det tas ett biopsi prov.
Känns lite som att leta efter en nål i en höstack.
Frågade även hur länge hon tyckte jag skulle ge han norocarp och han får fortsätta med det i två veckor till.

Annars så består mitt liv mest av hundar och åter hundar just nu. Det är valpkurs, instruktörsutbildning, specialarbete, planering inför hundens dag och så självklart mina egna hundar. I bland så funderar jag på vad jag gjorde innan jag hade hund? Inget jag längtar tillbaka till i allafall.

I dag var det instruktörskurs och jag hade ställt min klocka på 8.00 Kan säga att det hade jag inte behövt. För det är en hankatt som ylar högt och länge morgonen. Han försöker ställa in sig helt i onödan hos våra 4 kastrerade honkatter. Att han inte ger upp någongång.

Nä nu blir det lite mat, även jag kan bli hungrig i bland ;)

Kramisar!


Kommentarer
Postat av: Annica & Älsa

Nämen Carina!!!! DU hungrig??? Vadå har dom slutat sälja karamellkungen i Edsbyn???? Jaha det är gryta du är sugen på=))) Måste säga att det är såååå j-la tråkigt att läsa om Ozzy! Är det inte det ena så är det det andra! Jag får som vanligt klump i magen när det gäller O kullen!

2008-04-12 @ 19:40:42
Postat av: Carina

Vov,vov
Nu ska jag försöka komma i säng ;)
Skönt att maninte har en hankatt som stör känner jag.

2008-04-13 @ 00:22:34
URL: http://goldiesmatte.blogg.se
Postat av: Carina

Vov,vov
Nu ska jag försöka komma i säng ;)
Skönt att maninte har en hankatt som stör känner jag.

2008-04-13 @ 00:22:44
URL: http://goldiesmatte.blogg.se
Postat av: Christel och Herman

Hur går det med Ozzy?? Hoppas att det inget allvarligt är. Fy för att vakna varje dag till en ylande hankatt, ha ha ha. Så Du skall bli instruktör, vad kul Min man Pelle läser också till instruktör, det är mycket nu innan "skolavslutningen" med specialarbete och kurs.
Vi skall träna vattenarbete nu på söndag, hoppas vädret är bra.

Kram Christel och Herman

2008-04-17 @ 12:50:30
URL: http://www.petrini.be

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0