Premiärdopp för Eddie och mig.

I fredags var hundarna till Falun för sin årliga kontroll hos sjukgymnasten. Om vi börjar med Eddie så är hans vänster armbåge och bog inte helt ok och därav en eventuellt felbelastning i höger handled. Har fått tips på hur jag ska träna och stretcha. Han visar ingen hälta så vi ska göra allt för att förebygga.
Det är nog första gången jag åker därifrån med en positiv känsla efter att Ozzy fått sin kontroll. Visst stel är han men det får man tyvär räkna med. Det som gjorde mig så glad var att han hade gått upp 5 kg sen förra månaden (hur många skulle bli det inför kommande badsäsong), han trava fint och hon tyckte han var mycket piggare än i fjol =)))))
Nu har jag fått härlig inspiration och många nya tips hur vi ska gå vidare. Många tycker nog jag är lite överdriven som åker i väg så här med hundarna, men för mig är det viktigt att få en riktig koll på hur läget är och jämnföra ett år tillbaka. Jag vill att hundarna ska ha ett bra liv och själv vara uppdaterad på läget.Simma är en bra träning som vi brukar syssla med och i dag gjorde Eddie och jag premiärdoppet!


Passade även på att träna lite vattenprov. Var längesen vi gjorde det och han var så duktig. Här ska han hämta figgurant som också får agera förare. Ja vet att det inte ska vara så men det är inte lätt att få tag på vattenfiggar ;)


Här bogserar han in mig. Tränat mycket på att han ska simma runt mig och inte vända framför mig. Gissa om man blir glad när han gör så fast man inte tränat på evigheter.
Nu tycker väl de flesta att premiärdopp i våtdräkt gills inte, men till er kan jag säga att jag badade i bikini efteråt och såna bilder kommer inte ut i bloggen ;)

Kramisar!


RSS 2.0