"Kådis"

Då var denna helg gjord och jag har tillbringat den större delen på jobbet. I bland kan man bli lite less på att jobba helger men å andra sidan så är det rätt skönt att kunna vara ledig nån vardag också för då får man så mycket mera gjort på något vis.
Ozzy och Eddie har fått en fin present av Kicki Larsson. En röd och grann "mjukiskådis". De är fullkomligt galen i att snutta på mjukisar och vad passar då bättre ;) Tack Kicki för att du tänker på mina vovvar!
En snuttgalen Ozzy som tog presenten på en gång.


Eddie tar en snuttpaus.

Nog märks det att det börjar bli kallt på nätterna. Katterna har man knappt sett skymten av inomhus. De har gått in en snabb vända för att äta. Har inte velat att de ska vara ute på nätterna med tanke på att det finns räv runt knutarna men i sommar så har de i princip bara stått vid dörren och jamat och ska ut till varje pris. så har de velat vara ute så har dom fått det. Nu däremot så sover dom mer än gärna inne. Känns skönt faktiskt.


Mizzy

Måste nog gå och duscha och lägga mig. Har en fullspäckad vecka framför mig. Dessutom har jag glömt att renbäda sängen. Den står "urbäddad" som jag lämnade den. 

Kramisar!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Goldies matte
som vill veta min favorit....

1. Klädbutik
Ja här stupar jag ju direkt. Skulle gärna skriva hela kupolen men om jag nöjer mig med Kapp Ahl och Lindex.

2. Inredningsbutik
Roligt att gå runt och titta i dom men mina fynd gör jag nog på IKEA och loppis.
 
3. Godis
Har ingen favorit, har bara FAVORITER!
Det bästa som finns är lösviktgodis och sen gillar jag även ostbågar, jordnötsringar och chips.

4. Stad
Stockholm. Ska dit i två omgångar i september.

5. Dryck
Vardag = vatten
Helg = Vin, cider och öl.

6. Musik
Allätare men med tanke på mina hundars namn så förstår ni att jag gillar hårdrock.
Kan säga så här att jag lyssnar INTE på jazz och dansband.

7. TV-serie
Är riktigt dålig på att titta på tv men Morden i Midsomer gillar jag. Sen älskar jag komedier som Little Brittian.

8. Film 
Här skulle jag vilja skriva många men Braweheart och Dirty dancing och sen komedier men kan inte komma på någon riktigt bra för tillfället.

 9. Träning
Här har man blivit slö med åren. Har spelat både handboll och frisbee. Nu för tiden så blir det mest promenader och 2 ggr/veckan är vi ett gäng som spelar innebandy, Börjar på måndag efter ett sommar uppehåll.

10. Bakverk
Gillar nog det mesta men dock inte med vispgrädde och russin, blä!

11. Kaffe
Blir några koppar per dag.

Jag utmanar Annica och Marita.

Utflykt

I förrgår tog vi bilen och åkte på en utflykt. Vi började med Räkaklitt. Vilken underbar utsikt det är därifrån. Dessutom så var det fint väder den här dagen.


Det ser kanske inte så brant ut, men det är det.


Ozzy med hängtunga.
Ozzy och min pappa.

Sen fortsatte färden mot vinströmmarna och där fikade vi. Tyvär så blev det nästan inga kort därifrån för batteriet tog slut. Synd för det är verkligen vackert där.


Jag behöver nog inte skriva vem den här badarkungen är, antar att ni redan vet ;)


För Ozzy spelar det ingen som helst roll vad det är för bord. Man kan ligga under ALLA ;)

Kramisar!

Doris!

Den här dagen vill jag hylla Doris och Evelina för deras prestationer i Hofors.
1 placering i hopplass1 och en pinne, 3 placering i agilityklass 1 och en pinne. Till råga på allt så hade jag äran att få följa med. Ett STORT GRATTIS till er, bra jobbat!

I kväll träffades jag och Gunilla med hundrarna vid klon grustag. Hon hade även Udo med sig som ägs av Pip och Anci. Så roligt att se så många hundar leka tillsammans. Nu ligger de som slagna hjältar ;)

I går gjorde jag säsongspremiär med att äta surströmming, mums! I kväll får jag hålla till godo med "bara" kycklingplanka ;)
Morgondagen består av att sovazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Har ju jobbat HELA veckan, dvs 2 dagar =)

Kramisar!

 


Här ser ni en stolt Evelina och Doris överst på prispallen.

 Udo och Eddie.     Ozzy, Udo och Eddie

 Kira och Ozzy        Hela gänget =)


När man ser de här två tillsammans leka blir man riktigt varm i hjärtat.


Avslutar med den här bilden som för mig verkligen framför min bild av Eddie. Man kan inte låta bli att älska den här hunden fast han är lite galen ;)

Ozzy

Ny vecka......... Ja vad har den att erbjuda? Jobba på torsdag, BLÄ!

Den här dagen har Ozzy fått varit till en som håller på örter åt djur. (http://www.hippok9.nu/)  Fick ett pulver som han ska äta i ca 1,5 mån som heter magbalsam och nyponpulver som ska vara bra mot lederna. Hon sa att mycket av hans problem kan bero på matsmältningen. Nu håller vi tummar och tassar på att han ska få tillbaka sin päls, men framför allt att få bort den hemska klådan.

Kramisar!

Fredag

Då är det bara 1 vecka kvar innan man börjar jobba. Vart har veckorna tagit vägen, nån som vet? Det som blir jobbigast är nog att ställa klockan och gå upp i tid :( Om jag säger så här att i går gick jag och la mig kl 3 på natten. Suck! Inte lätt att vara nattskrot när man ska till och jobba.

Tisdags hade jag och Emelie våran första valpkurs. Var lite pirrigt i börjar, konstigt vore det väl annars ;) Men nu är vi iallafall i gång.

Blev glad i dag när jag upptäckte att min kamera tagit igen sig efter regnet. Hm..... jag hade glömt den ute och i går trodde jag att det var bara att slänga den. Men den verkar tåla det mesta ;)

En rolig sak från i går som jag måste berätta om. Min mamma och jag var till Söderhamn och när vi stod vid frukten på coop så frågar hon mig högt och tydligt. Erotisk frukt vilka är det? Jag vek mig av skratt och då först förståd hon.........

Nä nu blir det till att hoppa in i duschen. Ska till Torön i Järvsö med några jobbarkompisar. Där serveras det grillat med salladsbuffe och underhållning av Kalle och Bengan show.


Eddie i väntan på något.

Lite allt möjligt

Då har det gått några dagar igen och vad har man gjort?
Jo massor. Varit till Furuvik med släkten och vem möter man inte där om inte Marita och Jörgen med barnen =)
Vi hade en härlig dag bestående av mycket fika och jag som har älskat att åka karuseller har bytt uppfattning helt efter att åkt skeppet. Sist jag åkte det var jag ca18 år och minns hur jag och min kusin Ida åkte den flera gånger på raken. Hur kan saker och ting ändras så? ;) Åldern???? Knappast, fniss!
Sen tog morsan och jag en semestertur till syrran, Björn och Pontus. Där blir man som vanligt bortskämd med både mat och dryck. Vi var till Taxingeslott och där fick jag se bakelser och annat bakverk som var helt otroliga. Självklart så slank det ner några också ;)
På vägen hem därifrån så stannade vi till vid Hummelsta och där har dom ett paradis för sånna som mig. Jag säger bara karamellkungen släng dig i väggen! Handlade lösviktgodis för 145 kr, gör om det ni ;)
Nästa dag bestod av shopping, ett måste när vi tre är tillsammans. Hur det gick behöver jag inte berätta =)

Ozzy har fortfarande klåda och han använder tänderna frenetiskt när han kliar sig på svansen. Sätter in två bilder. En tagen i dag och en när han var ca 1 år.


Svansen ser nu mer ut som en piprensare.


Ozzy på utflykt på kråkberget, ca 1 år gammal.

Hade tänkt tagit lite landseer race bilder i dag men Ozzy och Eddie tyckte något annat ;)

   
   


Sen har jag tagit mannen som pallar äpplen på bar gärning =)

Kramisar!

RSS 2.0