Utmanad

Jag har blivit utmanad  av Annica.

Här nedan hittar ni reglerna som är följande:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Har fyra fobier som jag mer än gärna skulle vilja bli av med. Getingar, åska, vatten och naveln.

2. Är hopplös på att dagdrömma och sitta för mig själv och filosofera. Tänk om jag skulle få en tredjedel gjort av det. Men feghet och annat joll sätter stopp.

3. Vet inte om jag våger nämna detta för det är så grymt pinsamt. Men jag och min kompis var nog bara 13 eller 14 år då så jag skyller på det. (Ann Tigerstrand förlåt att jag hänger ut dig ;) Hoppas du inte läser =))))))) vi ringde till USA och sa att vi var från norge. Vi ville veta vem som hade mördat Laura Palmer i  tv serien Twin Peaks. Vi visste att serien gått där före. Det vi inte tänkte på var tidsförskjutningen. Vi ringde mitt i natten och väkte dom.

4. Ja det här är väl ingen nyhet precis, jag är SHOPPING GALEN! Så nu vet ni det!

5. När jag gick på gymnasiet i Bollnäs skulle jag och Nadya åka buss hem efter att varit på "Folkan". Hela kvällen var nog en stor kattastrof, om jag inte minns helt fel. Somnade iallafall på bussen hem. Vaknade av att  chaffören väckte oss i Edsbyn undrande om jag inte skulle av vid Ovanåker. Snäll som han var så skulle han skjutsa hem mig men först måste jag följa med och tvätta bussen. Pinsamt igen!

6. Här kommer någonting som jag är världsbäst på. Prata i telefon och smsa!!!!

7. När jag gick i skolan älskade jag att spela teater. Har till och med spelat live på piano med ett gäng när jag gick ut nian. Har för mig att vi kallade oss Glenn-Sölves orkester och vi spelade "De sista ljuva åren" Kanske vore något att damma av inför för Dansbandskampen =)

Jag utmanar: Goldiesmatte, Kats, FiaRooosarna, Emelie, Maria och Anna.


Promenad

Jag och Gunilla hade bestämt att vi skulle ta en promenad med hundarna i kväll. Vi träffades vid klon grustag strax före kl20.00.
När man bor som vi gör så är det ganska "glest" mellan lyktstolparna och framför allt inga alls på berget där vi skulle gå. Men med pannlampa på såg vi iallafall några meter framför oss ;)
Det blev en härlig promenad och vi hittade så gott som hela vägen, förutom på ett ställe =)))))
Väl framme vid bilarna igen så var Ozzy ute med oss när vi stod och prata, de andra hade redan hoppat in i bilarna.
Från liggande så reste han sig upp och blicken gick över vägen in mot skogen, såg att han hade fått in något i nosen. Men vi brydde oss inte så mycket om det utan babblade vidare.
Då tog han till det där mörka skallet som han använder när det är något han vill "varna" för. Då blev det genast fart på mattarna vill jag lova, det finns ju både björn och varg i skogarna här ;)
Har aldrig varit mörkrädd och kommer nog aldrig bli, åtminstånde inte här på landet ;) Men ska erkänna att det gick snabbt in till bilen.
När det gäller syn, lukt och hörsel så litar jag mer på mina hundar än mig själv ;))))
Men det var säkert en räv eller ett rådjur som lunkade nyfiket förbi ;)

Har inga bilder att sätta in i kväll, det får bli en annan gång.

Kramisar!

Sessan

Ja då var det helg igen och vad ska jag göra...... Ja i dag ska jag nog putsa lite fönster och byta gardiner, i morgon ska vi i sektorerna i Edsbynsbrukshundklubb träffas för att ha en utväderingsmöte och på söndag jobbar jag.
Är även kattvakt åt Evelina som har åkt till Västerås för att tävla i agility. Jag håller tummarna för er!!!!!

Är det nån som ser något annorlunda på denna bild? Förutom att det är en hemsk Edsbyverkenmöbel ;) Den åker ut snart =)Här kommer svaret=))))))
Tittut!!!! Bara jag säger Sessan ;)
Katter är väl för underbara. De kan då konsten att slappna av på de mest underliga ställen. I mitt nästa liv ska nog jag bli en katt =)

Kramisar!

Älgben

När man har ledig helg då rusar  den så man knappt hinner med. Men det är väl bara att åka med antar jag.

I torsdags var jag och Gunilla ut på en promenad med hundarna. Så kul att det går bra med alla fyra tillsammans.
Efteråt gav Gunilla mig två älgben som jag gömde på gräsmattan när jag kom hem. När jag släppte ut hundarna ur bilen så rusade Eddie mot bena och tok skällde som om det skulle varit någon där. Sen gick han fram och tog den och gissa om han tyckte han var bäst i världen =)
Ozzy gick också fram och tog sitt. Nu går de och bär dom så fort de kommer ut. Antar att de helst skulle vilja ha dom i sängen men där säger till och med jag nej ;)


En stolt Eddie =)


Ozzy, jag släpper inte!


Signe och Sotis.

I går och i dag har jag städat "kattskrot" rummet. Började i går och är nästan färdig. Då förstår ni hur det har sett ut där.
2 säckar sopor och tre kartonger loppis. Sen till skänkes hamna, 2 tv´n, 2 byråer, fotölj med pall och en kasse hundtidningar. Fy vad man samlar på sig!

Det är inte ofta man lyckas ta bilder på hela "kattflocken", men i går så fastnade dom på bild.


Sessan, MIzzy, Sotis och Signe.

Klockan är snart nio på kvällen och jag har inte ätit än, bara lite frukost. Men den som väntar på något gott väntar alltid.... för länge kanske ;) Fläskfilé med hasselbackspotatis och sallad med fetaost och stekta champinioner. Mums!

Avslutar med en bild på Ozzy.Vi hörs!


TräningJa i dag fick jag äntligen tummen ur arsl.. och har tränat hundarna. Ozzy var duktig på apporteringen särskilt träapporten och paddeln, repet däremot måste vi träna på. Det mesta funkade bra och vi avslutade med uppletande som han verkligen älskar.
Sen var det Eddies tur och det gick väl så där, apporteringen som han har varit duktig på när vi tränat hemma gick inte alls. Men det kan jag inte begära av han heller när jag tränat så lite, tar på mig allt ;)
Uppletande gick kanon =)Svårt att fota och träna samtidigt så det blev inte så mycket bilder.Efter man har tränat så måste man fylla på förrådet med lite vätska, tycker Eddie.Sen så fick Eddie fnatt som han allt för ofta gör ;)
Eddie Peddan show!
Försökte få i gång Ozzy också men han tyckte nog att Eddie mest var i vägen =)Han höll på skrämma slag på Sotis som tog skydd, hon tycker nog att hundar är konstiga fenomen =)Det här var nog det tidigaste jag har skrivit i min blogg. Vem vet nån gång kanske det blir en förmiddag =)

Kramsiar!

Rock´n Roll

I går var vi till Hällstugan på fest som Summertime cruisers anordnat. Vi åt tacco buffé och lyssnade på Crazy Rebels. Som vanligt så går tiden fort när man har skoj och jag tror vi var hemma någon gång vid halvfyra fyra på morgonen.
Just nu längtar jag till sängen då jag har jobbat i kväll.
Sätter in en del bilder från gårdagen och som vanligt när det är "partybilder" så måste jag censurera, men den här gången är det inte för några tvättbrädor för sånna lyste dock med sin frånvarå =))))))))))))

Jag och Anna stod för "baren"


Djupt inne i varje människa så finns det alltid något.....eller nått,  frågan är om vi andra verkligen vill se det ;)


Sen fick jag och Anna en liten chock när vi såg hur huslig de kunna vara.

                         

Här kommer två till partynissar;)

                   

Men andra ord en toppen kväll med mycket skratt!

Kramisar!


Födelsedagar

Undrar om det är någon mer än jag som är så himla klantig vad det gäller födelsedagar? Glömde morsan igen! 
Kl. 23.30,  30 okt ringer telefonen och jag hör henne sjunga , ja må och leva.........jäv...!  I dag fick jag besök av henne och min moster Birgitta. De hade ett paket med sig som innehöll detta, fniss!I helgen som var så var jag på djurkommunikationskurs hos Kats.  Kom fram till att det var svårt att våga lite på sig själv och att fokusera. Intressant och jag lovar att man blev trött efteråt.

Eftersom det finns önskemål om Mattes överkropp så kommer den här och vill tillägga att det INTE är Ozzys och Eddies matte ;)Sen så har sovrummet blivit färdigt och jag hade tagit en bild före så man skulle se hur det såg ut innan, men dom bilderna har klantarslet jag lyckats sulla bort =(
Men har lyckats hitta ett sen tidigare som får duga.

Här kommer bilden på hur det såg ut före. Lägg märke till alla fyrbeningar som ligger där, Eddie har nog lagt sig på golvet ;)och så här blev resultatet =)

God natt!


RSS 2.0