Svart vitt

Har tagit svart vita bilder med kameran, men det är bara ett på Ozzy som blev skapligt.


Ozzy i sin biabädd=)))

Vet inte om jag har berättat om Bölespöket, sover mest på dagarna men hon brukar visa sig sent på kvällarna men även när det är dags för mat.
Lyckades ta en bild på henne i helgen när hon smög förbi....

"Bölespöket"

Har länge velat haft en ny soffa för katterna har klöst sönder den vi har nu, undrar vad Ozzy tycker och tänker om det?

Min soffa!
Ozzy vill helst ligga på något mjukt och nattetid ligger han i våran säng. I bland så kan det bli ett evigt i och ur säng vilket kan bli lite jobbigt för han väcker en så man ska flytta på bena. Sen så står han och trampar för att tajma in sitt hopp säkert pga av sin rygg. Men nu har jag märkt det att när han är ny duschad så ligger han still hela natten. Så jag tror faktiskt att det har med klådan att göra när han kliver i och ur flera gånger.

Nu kommer det lite bilder på Eddieshow =)
Synd att bilderna inte är rörliga för han ser så rolig ut när han rullar sig =)

I kväll kommer brorsan och syrran med familj hem för i morgon är det begraving av farmor. Blir kul att få träffa dom och det känns skönt att få vara tillsammans sånna gånger.
Nä nu får man ta och lyfta på arselet. Kl är halv ett och har inte ätit något än. Bör väl ha något i mig innan jag börjar jobba.

Kramisar!


Hallen

Vi gjorde om hallen i höstas och har inte visat bilder från den tidigare så här kommer det några.


Lägg märke till hålet i toalettdörren ;)


Här är skåpet från farmor, lite slitet men charmigt.


Så nu har ni fått sett hur det ser ut i min hall =)

Har bara för en stund sedan duschat Ozzy och fick en fundering på om det finns "låga" badkar eller nån form av platta som han kan stå på med en liten kant runt bara. Märker att han blir stel mellan varven och antar att det blir värre med åren och ska han fortsätta duscha så här är jag rädd för att vi lyfter illa hans rygg. Nån som vet?


Så här ser väggen ut efter föning trots att han duschar så ofta som han gör. Dessutom ser man skorvet som också försvinner då.Ja så här illa ställt är det med hans päls =(
Ni ser att det är inte mycket att skryta med och den är alldeles livlös.
Tycker inte att det blivit sämre i helhet, bättre på vissa ställen men tyvär då så sämre på andra.


När det var dags för Ozzys dusch så hade han förstått vad som skulle bli av, han har lärt sig mina förberedningar =)
Han la sig nere i hallen och vägrade gå upp. Men behöver bara ta på han ett halsband så går han upp självmant och sen jag lagt en "korridor" med handdukar så går han raka spåret in i badrummet.
Mycket korv delas det ut men det tycker jag han förtjänar när man är utsatt som han.
När allt är klart så gör han som på bilden =)
Tror Ozzy kallar badrummet för korvrummet =)

Nu väntar duschen och sen en renbäddad säng, vad är bättre än det ;)

Kramisar!


Hjärta

Så här såg det ut i sängen i dag  kl 11:37, lägg märke till de två katter som också ligger där =)
När jag berättade för mina släktingar och vänner att vi skulle köpa hund så fick jag höra en liten skadeglädje att nu minnsan var det slut på mina sovmorgnar. Gissa så fel de fick, fniss!
När jag jobbar dag och måste ut med hundarna före så är Ozzy den som ligger och drar sig in i det sista så det alltid blir stressigt innan man åker.


Sjusovar Ozzy


Jag brukar kamma Ozzy & Eddies päls här och hårstråna har fastnat i syrenen sen har naturen skapat vackra konstverk.


Här ett hjärta från grabbarna =)

Har märkt de senaste dagarna att Ozzy är mer stel än vanligt. Han tar längre tid på sig att hoppa upp i sängen och soffan. Han står och laddar längre nu för att göra hoppen. Men han ser inte ut att ha ont utan är mest stel och särskilt innan han har kommit i gång. Inser att massage och stretching blir mer och mer viktigt för han. Även uppvärmning är bra. Finns två böcker som heter Hundmassage & stretching (låt tassarna vila) och Fysträning för hund som jag verkligen rekomenderar.


Det finns Humle & Dumle, Piff & Puff och Ozzy & Eddie =)


Nu tänkte jag ta mig an hallen uppe, har ärft ett bokskåp efter farmor som ska placeras där. Kommer bilder i morgon hur det blev.
Ha en skön lördag kväll, själv ska jag titta på melodifestivalen med lite öl och vin. Självklart även en "ostkrokspåse", jag överlever inte en helg utan den ;)

Kramisar!

Lite av varje.

Då är datorn och mailen i gång igen. Vi får väl se hur länge den här gången.......

Den här dagen har vi plockat ur farmors lägenhet och jag som trott att det gör vi på ett litet kick, pytsan! Kan inte fatta hur vi lyckas släpa dit saker.

För någon vecka sen fick jag chansen att följa med Gunilla och Elin till Ki för att titta på hennes lilla landseervalp, gissa om man blev valpsugen! Så sööööt!
Tack Ki för att jag fick se, busa och lukta på henne ;)
Här kommer det lite bilder på Frostie som hon heter, visst är hon söt.En natt när jag var "gräsänka" så kom morsan på idén att sova här. Jag varnade henne för att det inte finns mycket plats att ligga på när alla vi i "flocken" lagt oss ;) Dessutom så lever katterna ett jäkla spratt på kvällar och nätter. Som jag berättade för henne så drog cirkusen i gång. Efter ett tag så hör jag morsan säga, om du hade kor så ger jag mig fan på att de också låg i sängen =)
På den tiden hann hon skämma bort mina katter som nu har lärt sig att när hon är här så får man smaka av allt "mormor" äter =)

Tiggarna Mizzy och Signe.

Tänk vad glad man kan bli av lite sol ;)
Så härligt när den börjar titta fram ovanför bergen igen och den värmer så skönt.


Eddie njuter ordentligt av snön.

Nu har jag bara en jobbardag framför mig och sen har jag ledig helg! Jippi!

Kramisar!

Sov gott farmor

Har inte skrivit här på länge för vi varit utan dator som fungerar, men nu är den med. Däremot så kan jag inte skicka mail, men ta emot hm hm....... Det här förbannade datorer!

Sen har jag varit mycket med min farmor de senaste dygnen. Hon blev sämre i tisdags kväll och tog inte igen sig efter det. Somnade in lugnt i kväll.

Till dig farmor. Du ska veta att jag saknar dig så och det är tomt efter dig, men jag vet att du har det bra där du är nu. Många fina och roliga minnen lämnar du kvar och dom ska vi alltid bära med oss.
Just nu känner jag mig mest ledsen men vet att detta är livets gång och att du har haft ett långt liv.

Sov gott älskade farmor Britta, kramisar Carina.

Smedjebacken

I Fredags blev det bestämt att vi skulle åka till Smedjebacken på lördag för att titta på en bil i Grängesberg. Helena och Veronica mina arbetskamrater ska ha en eloge för att de jobbade åt mig på söndagen, tusen tack!
Sen var det till att fjäska med morsan så att Ozzy skulle få vara med henne och Bengt över helgen. Vilket gick bra, men till svar fick jag, INTE Eddie =)))))  De har försökt haft han med på promenad här i skogen men han kryper ur kopplet och springer hem, även när Ozzy är med. Tycker Eddie är en förståndig kille ;) Han gör de vi andra skulle vilja =))))

Vi tog in på hotellet vid jungfrugatan i Smedjebacken, ett femstjärnigt och prisvärt ställe ;)
Lite nyfiken var jag på hur det skulle gå mellan Eddie och Äshter. Till en början så sprang de ute och lekte men sen tog Eddie till det där "igliga" som bara han kan vara. Ästher ville inte alls vara med, stackarn. Älsa blev nog lite förtvivlad när han inte brydde sig om henne till en början. Sen blev det syskon Knas för hela slanten.

Ja om det blev nån bil..... Jo då nu har vi en till, till samlingen, men det bästa var nog rean på Nisses ;)
Tack Annica och Kenneth för vi fick våldgästa er inom så kort varsel och tack för en trevlig helg!
Här kommer det bilder i massor.


Hallå Ästher, vi ska inte äta upp dig ;)


Så här ser det ut när syskonen knas är tillsammans.


Vi tvåbeningar hade nog inte mycket att säga till om den här helgen, fniss!


Annica finns där under =)


Söta Ästher


Eddie försöker smöra in sig =)
- Vet du vad brorsan, ska vi busa hela helgen ;)


Efter mycket letande av mig och Annica så lyckades vi på söndag eftermiddagen hitta off knappen på "Knasarna"

Kramisar!


RSS 2.0