Ozzy 5 år

Har anmält mig och Ozzy till våran första tävling. Kommer garanterat vara både svimfärdig och "kräkig" minst 2 veckor före och ännu värre den dagen. Ännu värre är väl att jag anmält mig helt frivilligt, fniss! Lite släng av "knäpphet" får man ha.

I går var det 5 år sedan Ozzy tittade ut. Helt otroligt vad fort tiden går. Känns som jag har haft hund länge, men nyligen hämtat hem han?????
Sätter in lite bilder på hundtårta och paketöppning.

image9

   

Kommentarer
Postat av: Maria med Landseerbrudar

GRATTIS Ozzy på 5 årsdagen i efterskott..
Hoppas att han har haft toppen på sin dag!=)
Kul att du har anmält dej till VP-tävlingen..Då ses vi säkert och jag som har inte tränat mer än annat apportering..Hoppas hinner träna lite med båt som Nova inte vill dra..Kram från oss tjejer

2008-05-21 @ 12:58:32
URL: http://www.wisserangels.se/Maria
Postat av: Therese & Atlas

Hej! Hihi, visst måste man vara lite små tokig som utsätter sig för att tävla när man håller på och svimmar av nervositet innan och dessutom plågar sig i vattnet vid alldelens för låga temperaturer... Tänk vad våra älskade hundar får oss att göra ;) Man får väl ta tävlingen som den är, den första på säsongen och med väldigt lite träning i bagaget. Man får göra sitt bästa och sen bara träna vidare inför nästa :)
Vilken super härlig födelsedags tårta föresten!
Mvh Therese

2008-05-21 @ 19:53:31
Postat av: carina

Ha,ha
Jag skrev precis i din gästbok att jag förstod att det bjöds på tårta :)
Var tar tiden vägen på jobbet nu....hinner ju knappt prata med varandra :/

2008-05-22 @ 18:36:06
URL: http://Goldiesmatte.blogg.se
Postat av: kats

Grattis grattis ... en mycket härlig hund tårta !!!

Inte behöver du vara nervös... fråga dig själv varför... "stäng in" dig i bubblan om det är det du behöver... kom ihåg vad vi pratade om... finns inget att vara nervös för... lite pirr ska man ha...men det ska vara uthärdligt:-)) Det är din uppgift att lotsa hunden, ha något i dina tankar, ge dig en uppgift.... det ska ju vara KUL å TÄVLA..tjoho fniss fniss

lycka till

2008-05-23 @ 19:13:24
URL: http://kats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0