Premiärdopp för Eddie och mig.

I fredags var hundarna till Falun för sin årliga kontroll hos sjukgymnasten. Om vi börjar med Eddie så är hans vänster armbåge och bog inte helt ok och därav en eventuellt felbelastning i höger handled. Har fått tips på hur jag ska träna och stretcha. Han visar ingen hälta så vi ska göra allt för att förebygga.
Det är nog första gången jag åker därifrån med en positiv känsla efter att Ozzy fått sin kontroll. Visst stel är han men det får man tyvär räkna med. Det som gjorde mig så glad var att han hade gått upp 5 kg sen förra månaden (hur många skulle bli det inför kommande badsäsong), han trava fint och hon tyckte han var mycket piggare än i fjol =)))))
Nu har jag fått härlig inspiration och många nya tips hur vi ska gå vidare. Många tycker nog jag är lite överdriven som åker i väg så här med hundarna, men för mig är det viktigt att få en riktig koll på hur läget är och jämnföra ett år tillbaka. Jag vill att hundarna ska ha ett bra liv och själv vara uppdaterad på läget.Simma är en bra träning som vi brukar syssla med och i dag gjorde Eddie och jag premiärdoppet!


Passade även på att träna lite vattenprov. Var längesen vi gjorde det och han var så duktig. Här ska han hämta figgurant som också får agera förare. Ja vet att det inte ska vara så men det är inte lätt att få tag på vattenfiggar ;)


Här bogserar han in mig. Tränat mycket på att han ska simma runt mig och inte vända framför mig. Gissa om man blir glad när han gör så fast man inte tränat på evigheter.
Nu tycker väl de flesta att premiärdopp i våtdräkt gills inte, men till er kan jag säga att jag badade i bikini efteråt och såna bilder kommer inte ut i bloggen ;)

Kramisar!


Kommentarer
Postat av: Annica

Helt helt otroligt att DU badat redan...ute vill säga;)

Vovvorna har ju redan simmat i sjön flera gånger men inte jag...tror f*n inte att jag kommer i våtdräkten denna säsong....ja kanske i men inte ur;)Kul att det var bra med Ozzy, tristare med Eddie men håller tummarna att det inte blir "värre"

vad härliga badställen ni verkar ha...där vovvorna badar är det en skogssjö med dy....där tror jag inte jag vill bada...inte utan dräkten iaf;)

kram...

2011-06-07 @ 13:28:07
URL: http://leonland.bloggplatsen.se
Postat av: Therese

Vad härligt att det känns bättre med Ozzy :) Hoppas ni får en trevlig helg!! Kram

2011-06-24 @ 11:04:30
URL: http://atlas.blogg.se/
Postat av: Värmland

Jag tycker du gör helt rätt som kollar upp dina hundar, du är en bra matte=)

Duktig du är som badat! :)

Här blir det inge bad på ett tag för Zelda, hon har fått fukteksem :(((((((

2011-06-28 @ 21:52:59
URL: http://vattenhunden.wordpress.com
Postat av: Josefin

Hej!

Jag googlade på skorv på nätet och hamnade in på din blogg. Vi har en schäfer med hudproblem efter att ha läst på din blogg undrar jag om det tog länge för er att få diagnosen SA? Våran hund är super torr i pälsen och mjällig men veterinären har inte sagt något om det. Hudskrap har gjorts men dom har inte funnit varken svamp eller ohyra eller någonting annat. Jag har en mamma som jobbar inom vården som tycker att det ser ut som att våran hund har skorv.

Härlig blogg! Mvh Josefin

2011-07-17 @ 21:29:35
Postat av: Torphäxan med vovvor

men nu borde du badat färdigt va...dags att ta fingrarna ur........ och uppdatera lite vavavavavava???;)

2011-10-18 @ 18:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0